Mobila de living, dormitor si bucatarie Mobexpert din

mobexpertVedeti cel mai nou catalog cu mobila de la Mobexpert valabil in aceasta perioada.
Poate cel mai important producator de mobilier din Romania isi desfasoara activitatea in industria de profil din 1994, an in care a plecat la drum cu un singur magazin in care erau comercializate scaune de birou din import.
De atunci firma este intr-o continua dezvotare, ajungand in prezent la peste 30 de magazine de mobila in orasele mari din Romania (Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi sau Timisoara) dar si in tarile invecinate, in Bulgaria si Serbia, in Sofia, respectiv Belgrad.
Magazinele comercializeaza mobila de sufragerie, mobila de dormitor si bucatarii, canapele si fotolii din piele sau stofa, marea majoritate a acestora fiind produse in fabricile din Romania.Catalog Mobexpert Baneasa cu reduceri si promotii la mobila si decoratiuni de azi,

Catalogul cu obiecte de mobilier este disponibil in fiecare magazin din tara. In paginile acestuia se pot vedea cele mai noi creatii din domeniul mobilierului de living, de dormitoare sau bucatarii, precum si colectiile noi de canapele si fotolii din piele, canapele ce pot fi fixe sau extensibile.
In hipermagazinele de mobila sunt expuse pe langa cele prezentate si decoratiuni, paturi si saltele, obiecte de mobilier pentru gradina si terase si mobila pentru hoteluri si restaurante.
Daca nu aveti timp suficient sa mergeti sa vedeti toate locatiile, puteti rasfoi din livingul dvs. un catalog Mobexpert cu mobilier si decoratiuni pentru casa.


Ce mobila poate fi cumparata din magazinele Mobexpert.ro, Office si Outlet

  • Canapele Mobexpert - canapele extensibile sau fixe, de colt sau cu sezlong, canapele din piele naturala sau stofa
  • Mobila de bucatarie - bucatarii modulare, cu echipamente incorporabile si design modern
  • Mobila de living - sufragerii, comode, etajere, polite si covoare si tot ce tine de mobila de sufragerie
  • Office - mobila de birou, pentru colectivitati si spatii de birouri
  • Outlet - magazin outlet in Pipera ce propune colectii de canapele si mobila la pret de outlet, mobilier din colectiile mai vechi dar la fel de calitative
  • Dormitoare - mobila de dormitor ce cuprinde paturi, saltele si somiere, noptiere si masute
  • Decoratiuni interioare - obiecte de decor, tablouri, covoare si traverse, tapet, tacamuri pentru masa si multe altele

Magazine Mobexpert Romania

magazin mobila MobexpertMagazinele de mobila ale firmei se gasesc in cele mai importante orase din Romania, Bucurestiul fiind pe primul loc cu 4 hipermagazine, fiind urmat de Brasov, Constanta, Brasov, Iasi sau Timisoara.
In fiecare locatie, mobilierul este prezentat in asa fel incat sa simuleze o locuinta reala, clientul avand practic imaginea canapelelor sau sufrageriei la scara reala.
Decorurile sunt in asa fel aranjate incat iti poti face cu usurinta o idee de cum ar arata in propria locuinta fotoliul sau comoda pe care ai pus ochii in pliantul online pe care l-ai studiat inainte sa intri in magazin.

Odata ajuns acolo vei fi intampinat de un personal prietenos gata sa te ajute cu sfaturi sau sa te indrume spre raionul unde poti gasi ceea ce cauti, fie ca este vorba de mobila de living sau de bucatarie, canapele din piele sau decoratiuni pentru casa.
Pe langa obiectele de mari dimensiuni sunt disponibile si o gama foarte larga de decoratiuni pentru toate gusturile, de la tablouri frumos colorate pana la obiecte din sticla sau materiale eco, facute hand-made.
Foarte multe din accesoriile disponibile in magazinele fizice sunt prezentate si intr-un catalog online Mobexpert ce se poate vedea pe site-ul oficial al companiei.
Vezi aici toate magazinele din Romania.