Catalog Auchan Bucuresti Titan, Militari oferte si promotii

auchanVedeti cel mai nou catalog online Auchan cu reducerile la cele mai atractive produse.
Auchan este un lant de hypermarketuri ce activeaza in Romania din 2005, an in care se deschide cel mai mare magazin, cu o suprafata de peste 16.000 metri patrati.
In cadrul acestuia se gasesc produse de calitate la preturi mereu mici, acest aspect fiind si principalul tel al conducerii supermarketului: atragerea clientilor cu preturi mici in permanenta, ofertele si promotiile in cadrul hypermarketului din Titan, Brasov dar si din Romania fiind la ordinea zilei.
Motto-ul brandului, "Diferenta e in buzunarul tau" evidentiaza acest fapt, preturile mici la produsele din magazine fiind garantia ca oricine cumpara de aici beneficiaza de calitate la pret foarte bun.


Oferte Auchan in catalog online

Catalogul Auchan disponibil in fiecare magazin prezinta oferta noua la cele mai importante produse ce se gasesc pe rafturile hypermarketului, fiecare gama de produse beneficiind de preturi avantajoase.
De aceea, magazinele sunt printre cele mai ieftine din Romania, la concurenta cu ofertele Lidl, Carrefour, Mega Image sau Cora.


Auchan.ro Romania program magazine

Catalog Auchan online
catalog auchan oferta
Valabilitate oferta
2024-03-01 - 2024-03-31

Programul magazinelor este unul destul de lung, de dimineata de la ora 8:00 pana seara la ora 22:00 sau 23:00.
Acest program faciliteaza accesul clientilor in magazin pana tarziu, asigurand un flux constant si vanzari pe masura.
  • Auchan Titan - cel mai vechi si cel mai mare magazin din Bucuresti si Romania 
  • Auchan Brasov - program zilnic 8-22 pentru brasoveni
  • Auchan Militari - alt magazin mare pentru vestul Bucurestiului
 

Magazine Auchan Romania


In anul 2013 Auchan achizitioneaza magazinele altui retailer din Romania, Real, ajungand astfel la o mai mare acoperire in toata tara.
Unitatile nou achizitionate vor incepe sa creasca usor-usor importanta brandului in tara, concurenta cu Carrefour sau Lidl fiind din ce in ce mai acerba.
Vezi aici toate magazinele Auchan Romania.

Mai multe informatii despre cataloagele Auchan

Cataloage Auchan, preturi taiate pentru multe produse
Plin de oferte si promotii care sfideaza toata concurenta, catalogul Auchan este fara indoiala unul dintre cele mai asteptate de consumatorii care doresc sa faca afaceri bune, benefiicind de o multime de reduceri. Intr-adevar, oferind pe rafturile sale o gama larga de produse si servicii, brandul a devenit de-a lungul timpului unul dintre cele mai populare din tara. Puteti a gasi cel mai recent prospect Auchan in paginile urmatoare.

Pentru a oferi promotii care satisfac asteptarile clientilor lor, magazinele din Romania isi reinnoiesc frecvent ofertele comerciale. Prin urmare, puteti profita de reduceri pe tot parcursul anului la produsele cele mai frecvent cumparate, cum ar fi produsele alimentare sau produsele de igiena. Dar ceea ce face ca grupul francez sa fie puternic este sa ofere, pentru evenimente anuale majore, campanii promotionale de nerefuzat pentru cei care doresc sa faca economii mari. Astfel, cu ocazia sarbatorilor de sfarsit de an sau la inceputul noului an scolar, catalogul Auchan este unul dintre cele mai asteptate brosuri.

Magazinele Auchan sunt printre liderii din sector
catalog auchan oferteLantul de magazine a fost fondat in anii '60 in nordul Frantei de Gérard Mulliez. Sub impulsul celui care l-a creat si condus pana in 2006, grupul a devenit acum numarul 2 din Franta pentru vanzarea in masa. Astazi exista 144 hipermarketuri si 445 supermarketuri raspandite in toata tara. Grupul este prezent si in Asia, America de Sud si Africa.

Pentru a satisface nevoile clientilor sai cu un cost mai mic, magazinele ofera o gama larga de produse. Magazine alimentare, catering, dar si departamente de moda, bijuterii si electrocasnice sunt disponibile pe tot parcursul anului la cel mai bun pret.

Multe servicii sunt de asemenea puse la dispozitia clientilor de catre grup. Prin urmare, puteti, de asemenea, sa profitati de o agentie de turism, o banca sau chiar sa inchiriati un vehicul la un pret favorabil.
Pentru a fi informat cu privire la reducerile din apropierea dvs., nu ezitati sa va abonati la catalogul promotiilor Auchan. Pentru a va pregati cu calm pentru urmatoarea vizita, veti gasi orele de deschidere ale magazinului de langa dvs. pe site-ul oficial al marcii www.auchan.ro.

Cresteti puterea de cumparare datorita pliantelor Auchan
Magazinele Auchan au cautat intotdeauna sa ofere clientilor lor cele mai bune produse la un pret imbatabil. Acesta este motivul pentru care marca a amenajat standuri de macelarie sau pescarie in punctele sale de vanzare care nu au nimic mai prejos decat magazinele mici din centrul orasului.

Dorind sa ofere consumatorilor o gama larga de referinte, grupul isi propune sa fie exemplar si in ceea ce priveste alimentele ecologice. Datorita gamei sale dezvoltate special pentru a raspunde asteptarilor iubitorilor de produse din agricultura ecologica, brandul vrea sa fie un pionier in acest domeniu.

Pentru a construi loialitatea clientilor, grupul este unul dintre primii care au implementat un card de fidelitate cu adevarat avantajos. Va permite sa beneficiati de reduceri si promotii Auchan, acesta este oferit gratuit tuturor celor care o solicita.

Datorita acestei mari diversitati de produse si servicii oferite la preturi mici, magazinele din Romania au devenit esentiale pentru a realiza mari economii. Daca in ciuda numeroaselor oferte din paginile catalogului Auchan, nu puteti gasi ceea ce cautati, ofertele de la alte marci va sunt disponibile, alegand din aceasta lista: Carrefour, Lidl, Mega Image.
Catalog Auchan online
catalog auchan oferta
Valabilitate oferta
2024-03-01 - 2024-03-31