Oferta Lidl de saptamana aceasta si saptamana viitoare in catalogul online

Vezi ce promotii sunt valabile in noul catalog online Lidl valabil saptamana aceasta.
lidlBrandul este probabil cel mai "agresiv" retailer de pe piata din Romania in materie de expansiune.
In anul 2011 reteaua Plus isi redenumeste magazinele in Lidl iar de aici incepe largirea portofoliului de supermarketuri in toata tara. In 2011 erau cam 100 magazine, in 2012 137, in 2013 159 iar in 2014 a ajuns la un numar de peste 175 locatii.
In fiecare magazin din Bucuresti, Iasi, Cluj sau Timisoara se gasesc oferte cu preturi deosebite la o gama larga de produse alimentare si nealimentare.
In fiecare saptamana este cate o promotie diferita in catalogul Lidl.Lidl Romania si site-ul online

In trend cu noile directii de marketing, Lidl isi prezinta oferta curenta si in paginile revistei online pentru o mai buna vizibilitate in randul clientilor.
Aici se pot vedea cele mai atractive promotii, semnalizate corespunzator, dar si multe alte articole ce se gasesc in magazinele din Romania.
Lidl.ro este site-ul unde se poate vedea si descarca catalogul online.


Lidl Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara - Program si harta

Bucuresti, Iasi, Timisoara si Cluj-Napoca sunt orasele din Romania unde Lidl are deschise cele mai multe magazine.
In Bucuresti sunt deschise 16 magazine, in Iasi 6 iar in Cluj si Timisoara cate 5 supermarketuri.
Programul Lidl este destul de flexibil, locatiile fiind deschise pana seara tarziu.
  • Lidl Romania - peste 175 locatii
  • Lidl Bucuresti - program zilnic prelungit in cele peste 16 magazine
  • Lidl.ro - catalog online cu promotii si oferte curente

Magazine Lidl Romania cu orar si adrese

magazine Lidl RomaniaCum am spus si mai sus, Lidl este probail cel mai ambitios lant de magazine in materie de extindere.
Locatiile pe care le alege pentru hypermarketurile sale sunt in apropierea zonelor cu trafic din marile orase marindu-si astfel numarul posibililor clienti.
Acestia sunt atrasi in magazine datorita raportului calitate - pret al produselor din oferta Lidl dar si de diversitatea promotiilor care se succed in fiecare saptamana.

In fiecare saptamana avem o promotie noua ce include si articole de bricolaj. Atunci este paradisul cumparaturilor do-it-yourself. Exista numeroase echipamente mari si mici, pentru uz interior si exterior. Veti gasi toate instrumentele electrice necesare, ustensile de vopsit si haine de lucru pentru lucrarile de renovare. De asemenea, veti obtine seturi complete pentru constructia unei terase, precum si accesorii auto utile, prelate si pavilioane. Categoria de echipamente de joaca pentru copii si produse pentru animale este variata. Cu gama de la accesorii si echipamente va puteti transforma casa intr-o casa mai frumoasa! Tot ce trebuie sa faceti este sa consultati catalogul Lidl de saptamana aceasta.

Fit in avantaj in gospodarie cu ofertele Lidl la preturi accesibile pentru electrocasnice din magazinul online, care va vor usura cumparaturile si comanda. Cu selectia extinsa de accesorii si aspiratoare cu sau fara sac, puteti oferi un mediu de viata curat, fara alergii. Fie ca este aspirator cu filtrare cu apa sau aspirator uscat, un aspirator de mana fara fir sau un robot ce isi face singur treaba, acum decideti si comandati dupa propriul gust. Vizualizati alte sisteme de curatare si articole de uz casnic, cum ar fi gama noastra de fiare de calcat cu aburi si mese de calcat.