Dormitoare, bucatarii, sufragerii Casa Rusu

casa rusuVedeti catalogul cu mobila de bucatarie Casa Rusu, canapele si coltare ce contine cea mai noua oferta a firmei romanesti.
Aceasta este pe piata din Romania de peste 20 de ani, anul 1994 fiind cel in care compania incepe desfacerea de mobilier pentru piata romaneasca.
Dupa 10 ani investeste in productia proprie de mobilier din PAL iar din 2009 se deschid primele magazine de mobila Casa Rusu in Romania, la Timisoara, Deva, Sibiu, Dej, Cluj Napoca, Pitesti si Brasov.
Ascensiunea se bazeaza pe productia de mobila de dormitor, sufragerie, bucatarie la preturi foarte bune pentru buzunarele romanilor.
Pentru a raspunde cererii din piata se dezvolta fabrica de canapele, locul unde mobilierul tapitat este pregatit pentru a ajunge in magazinele din toata tara, segment in care are concurenta alt producator important de canapele: Mobexpert.


Catalog Casa Rusu promotii mobila azi

Catalogul de mobilier Casa Rusu poate fi vazut in magazinele din tara, modelele de canapele, mobila de bucatarie, mobila de living sau coltare de bucatarie putand fi comparate si cumparate la alegere.
Catalogul online poate fi vazut pe mobilacasarusu.ro.


Mobilier si accesorii in magazinul Casa Rusu

Catalog Casa Rusu biblioteci
Catalog Casa Rusu canapele
Catalog Casa Rusu paturi
catalog casa rusu biblioteci catalog casa rusu canapele catalog casa rusu paturi
Valabilitate oferta
2024-03-01 - 2024-03-31
Valabilitate oferta
2024-03-01 - 2024-03-31
Valabilitate oferta
2024-03-01 - 2024-03-31
  • Camera de zi - gama larga de mobilier de living, modern sau clasic - Hol Tiara, Hol Nevada, amenajare Geneva sunt cateva din optiunile pe care un client le are in magazinul de mobila de living
  • Bucatarie - mobila de bucatarie, mese si scaune - Amenajare Nova crem lucios, Coltar bucatarie Marc, masa cu scaune Alston sunt o parte din oferta de bucatarii ale producatorului
  • Camera de tineret - mobilier pentru tineri, birouri si spatii de studiu - Amenajare Pinochio si mobila de tineret Alvin, dulapuri de colt si paturi pentru copii sunt in promotiile actuale
  • Dormitor - dormitoare cu paturi tapitate, mobila de dormitor si accesorii - Dormitor Berna negru lucios, sisteme cu paturi king size si queen size impreuna cu dressinguri impunatoare sunt disponibile in oferta de mobilier de dormitor de la Casa Rusu
  • Canapele - mobila tapitata, canapele, coltare Casa Rusu sau coltare de bucatarie - Hol Lorena, coltar Barcelona, pat Ares sau coltar Alexia sunt doar o parte din oferta bogata de canapele si mobilier tapitat
  • Mobilier divers, home&deco - cuiere, noptiere, dulapuri, comode, masute - Seturi de servire a mesei, farfurii, boluri, seturi de tacamuri, tablouri, rame foto sau vaze sunt doar cateva din gama bogata de accesorii pe care le puteti gasi in magazinele de mobila Casa Rusu din tara.

Magazine Casa Rusu Romania

Magazinele de mobila Casa Rusu sunt in Timisoara, Cluj, Bucuresti, Brasov, Oradea si alte orase din Romania.
Canapelele, sufrageriile sau dormitoarele sunt prezentate elegant, intr-un stil modern, intr-un decor ce imita foarte bine o camera obisnuita sau un apartament.
In acest fel poti sa vezi exact cum ar arata mobilierul preferat intr-un spatiu bine definit, ca si cum ar fi deja instalat in casa.
Asa iti poti face o idee de cum se incadreaza in spatiul de locuit, ca si cum ar fi in casa ta.
Vezi aici toate magazinele din Romania.

Modele de canapele Casa Rusu

Imaginati-va aceasta canapea de piele de la Casa Rusu de culoare brun asezata central pe un perete sau care are o incadrare frumoasa intr-un loc spatios. Modelul va inspira sa explorati - chiar daca calatoria dvs. nu merge decat pana la bucatarie. Cu bordura sa din lemn de stejar, pernele din pene si procesul de vopsire cu anilina completa, modelul este confortabila si plina, dar isi revine foarte frumos. Variatiunile de culoare, ridurile si cutele naturale fac parte din caracteristicile unice ale acestei piele. Va dezvolta un aspect vintage relaxat, cu utilizare regulata.
canapea de piele casa rusuCaracteristici
Colt robust din cadru din lemn
Spuma de inalta densitate cu umplutura din poliester
Tapitat in piele tabacita italiana completa anilina
Perne scaun si spate
Asamblare simpla necesara (aproximativ 5 minute)

Instructiuni de ingrijire
Stergeti cu o carpa moale curata si scuturati pernele de puf pentru a ajuta la mentinerea formei.
Curatarea profesionala este recomandata pentru murdarie pregnanta.
Blugii din denim noi, nespalati, pot transfera coloarea pe piele de culoare deschisa, lasand pete permanente.

Modele de paturi de la Casa Rusu

O calatorie estetica din trecut. Modelul acesta de pat este finisat cu nuc american furniruit. Intunecat si plin de spirit, este fara lipsuri. Extensiile de noptiera confera patului de dormitor Casa Rusu o prezenta placuta, cum ar fi locasul prin care poti sa iti treci incarcatorul de telefon si sertarele noptierei cu inchidere usoara pentru a-ti ascunde discret gustarile de la miezul noptii.
pat de dormitor Casa Rusu
Caracteristici
Somiera de lemn inclusa
Furnir cu nuc negru american
Lemnul este un material natural, cu modelari si culori diverse. Variatiile ar trebui sa fie asteptate si apreciate ca element unic.
Sertare cu inchidere usoara montate
Salteaua si lenjeria de pat nu sunt incluse
Asamblare necesara (aproximativ 90 minute)

Instructiuni de ingrijire
Stergeti cu o carpa umeda curata.
Nu se recomanda utilizarea substantelor de curatare chimice.
Catalog Casa Rusu biblioteci
Catalog Casa Rusu canapele
Catalog Casa Rusu paturi
catalog casa rusu biblioteci catalog casa rusu canapele catalog casa rusu paturi
Valabilitate oferta
2024-03-01 - 2024-03-31
Valabilitate oferta
2024-03-01 - 2024-03-31
Valabilitate oferta
2024-03-01 - 2024-03-31