" /> Catalog Sephora

Parfumuri Sephora.ro Romania - Produse Sephora Bucuresti -

Parfumuri si produse pentru infrumusetare Sephora


sephora

Primul magazin de parfumuri Sephora se deschide in 1979 in Franta iar de atunci si pana acum brandul a cunoscut un succes continuu. Inlocuind vechiul stil de cumparaturi unde parfumurile erau greu de incercat cu unul libertin, cu acces usor si chiar imbiind clientii sa testeze si sa miroasa parfumurile expuse, magazinul a castigat din start un loc in inimile pasionatelor de produsele de infrumusetare.
Acelasi trend l-a pastrat si astazi iar toate parfumeriile concurente printre care se numara Douglas, Massimo Dutti, au preluat ideea, expunand parfumurile si produsele beauty, clientii putand astfel testa ce arome si mirosuri li se potriveste.

Truse de machiaj Sephora.ro, produse si parfumuri in catalogul online de azi


Anunturi Google
Beneficiind deja de o recunoastere internationala si avand magazine Sephora deschise in peste 30 de tari, brandul de parfumuri decide ca este timpul pentru prezenta in spatiul virtual cu un shop online.
Asa apare catalogul online Sephora in 2005, locul unde cei de acasa sau de la birou isi pot face o idee despre ce noutati au aparut in parfumerii.

Magazinele Sephora din Romania


In Romania sunt deschise peste 27 magazine de parfumuri Sephora in cele mai importante orase: Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca iar in lume sunt peste 1700 de parfumerii in peste 30 de tari.

Produse Sephora online disponibile in parfumerii si preturi parfumuri


In magazinele din Romania sunt disponibile o gama larga de produse de infrumusetare, parfumuri, produse pentru ingrijirea pielii, vopsea de par si de ingrijirea parului.
Acestea se gasesc la cele mai bune preturi, calitatea acestora fiind la standarde internationale.
In trusele de machiaj din magazine sunt intotdeauna cele mai bune produse, de la rimeluri la farduri si parfumuri.

vezi toate cataloageleVezi aici ce magazine isi prezinta ultimele oferte online.
Toate magazinele prezentate intr-o singura pagina.
Urmareste ultimele promotii disponibile in shop online.
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii acestora.