" /> Catalog Meli Melo

Catalog online Meli Melo Paris - Magazine Bucuresti, Timisoara, Romania -

Bijuterii si accesorii de la Meli Melo


meli melo

Primul magazin de bijuterii Meli Melo s-a deschis in 1998 in Bucuresti de catre francezii Hubert Larmaraud si Stephane Dumas. Stilul si gama de produse fashion si accesorii ce au fost prezentate publicului i-au conferit brandului o buna recunoastere in domeniul bijuteriilor si accesoriilor.
Pana in prezent reteaua de magazine a ajuns la un numar de 40 de locatii in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj Napoca si in multe alte orase din Romania.
In oferta de bijuterii gasim creatii deosebite: cercei, bratari, lantisoare si inele dar si accesorii ca genti, esarfe, ochelari de soare sau ceasuri.

Genti, ceasuri si bijuterii in catalogul Meli Melor Paris


Anunturi Google
In mod constant o echipa se ocupa cu actualizarea unui catalog online Meli Melo, catalog ce prezinta cele mai noi aparitii in magazinele din Romania. Bijuteriile si accesoriile sunt disponibile si pentru comanda online, cumpararea lor fiind facila gratie unui sistem de plata foarte usor de folosit si de un magazin online bine organizat.

Colectii disponibile in shop online azi,


Fiecare categorie de accesorii si bijuterii este reprezentata in magazinul online de cateva colectii.
Amex - colectia Amex propune bijuterii moderne, aurii, argintii sau gri, esarfe din materiale placute, cu croieli deosebite
Cinderella Noir - colectie de bijuterii inspirate din cele mai noi tendinte in materie de podoabe
New Dandies - Meli Melo aduce culoare si fantezie prin noua colectie de bijuterii si accesorii New Dandies

Magazinele Meli Melo Paris in Romania


In tara sunt deschise peste 40 de magazine in care se gasesc o gama larga de accesorii fashion si bijuterii de buna calitate. Pe langa acestea in fiecare magazin Melo Melo se pot vedea si o colectie de genti, posete sau ceasuri cu design modern si atractiv, acestea fiind un must-have al unei tinute elegante si deosebite.

vezi toate cataloageleVezi aici ce magazine isi prezinta ultimele oferte online.
Toate magazinele prezentate intr-o singura pagina.
Urmareste ultimele promotii disponibile in shop online.
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii acestora.