" /> Catalog Hervis Sports

Catalog online Hervis Sports Romania -

Produse si echipamente sportive Hervis Sports


hervis sports

In industria retailului de echipamente sportive sunt cativa jucatori importanti care isi disputa suprematia. In cursa pentru castigarea clientilor sunt implicate concerne internationale ca Decathlon, Sport Depot sau Hervis Sports.
La fiecare din aceste magazine se gaseste o gama completa de echipamente pentru practicarea sportului, individual sau in echipa, sporturi de vara sau de iarna.
Pentru a sustine miscarea si un grad ridicat de implicare sportiva a populatiei, Hervis Sports sprijina acest lucru prin sponsorizarea sau prin consultanta in organizarea multor competitii sportive. Maratonul din Viena, sporturi de iarna sau alte competitii se desfasoara cu succes gratie implicarii grupului austriac.

Catalog oferta Hervis Sports.ro cu promotii si reduceri de azi


Anunturi Google
Catalogul online Hervis este cel mai simplu mod de a fi la curent cu cea mai noua oferta din segmentul echipamentelor si accesoriilor sportive.
Astfel puteti gasi intr-un singur loc ghete de fotbal, pantofi sport pentru alergat, treninguri si alte accesorii pentru practicarea sportului, biciclete, echipament pentru fitness si sporturi outdoor.

Branduri prezente in magazinele Hervis Sports.ro


In portofoliul unitatilor se gasesc nume sonore in industria sportiva. Printre brandurile ale caror produse pot fi achizitionate din magazinele Hervis Sports.ro enumeram doar cateva:
Adidas - Adidas vine cu ghete de fotbal, treninguri si hanorace, pantofi sport pentru alergat
Nike - Nike aduce in magazine ghete pentru fotbal, echipament sportiv, tricouri si trening
Converse - celebrul brand de incaltaminte este din nou prezent in reteaua Hervis Romania

Magazine Hervis Sports in Romania


La nivel european grupul austriac Hervis este prezent in sapte tari: Austria, Croatia, Slovenia, Ungaria, Cehia, Germania si Romania. In tara sunt deschise peste 13 magazine cu echipamente si accesorii pentru practicarea sportului in Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara sau Oradea.

vezi toate cataloageleVezi aici ce magazine isi prezinta ultimele oferte online.
Toate magazinele prezentate intr-o singura pagina.
Urmareste ultimele promotii disponibile in shop online.
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii acestora.